Zadnje novosti

Mobile Office usklađen je sa zakonskim potrebama koje su stupile na snagu 1.1.2013.

u arhivu ->

Terensko poslovanje generira visoke troškove, posebice bez podrške alata, kojima se može automatizirati i ubrzati.

Marketing i prodaja

Aktivnosti prodaje i distribucije od ključne su važnosti za Vaše poduzeće, budući da plasiraju proizvode na tržište, čine ih dostupnima krajnjem potrošaču i motiviraju na kupnju. Na taj način osiguravaju stalan dotok novca u poduzeće. Istovremeno, aktivnosti osobne prodaje angažiraju skupe resurse poduzeća, ljudske i financijske, što ju čini jednom od najrastrošnijih i najskupljih poslovnih funkcija.

Kako biste u potpunosti kontrolirali troškove i unaprijedili efikasnost djelatnika na terenu, nužno je informatizirati aktivnosti terenske prodaje i marketinga.

U tome Vam pomaže Superius Mobile Office, moćan alat za podršku aktivnostima terenskog poslovanja, dok Superius Analytics objedinjuje i na "dlanu" pruža ključne informacije s terena, nužne za poslovno odlučivanje. 

Programi uključuju sve što je potrebno za kvalitetnu organizaciju, provođenje i kontrolu aktivnosti terenske prodaje i marketinga, a u poslovanju poduzeća ostvaruju višestruke pozitivne učinke.

  • Učinkovito planiranje i poboljšana kontrola prodajnih aktivnosti na terenu
  • Maksimalna brzina, efikasnost i kvaliteta rada Vaših terenskih djelatnika, što rezultira povećanjem prihoda od prodaje 
  • Drastično smanjenje administracije, čime ostvarujete značajne uštede
  • Povećanje profita

Pozitivni učinci Superiusovih rješenja na ostvarenje ušteda i rast profita poduzeća ostvaruju se u kratkom vremenskom roku, što uz minimalna početna ulaganja jamči brz povrat investicije.

Superius Mobile Office mogu primjenjivati i poduzeća koja nemaju vlastitu distribuciju (primjerice, inozemne kompanije koje surađuju s domaćim distributerima), a žele imati potpunu kontrolu nad plasmanom svojih proizvoda na tržištu. Mobile Office u tom slučaju djeluje kao "produžena ruka" tih kompanija, izvještavajući o prodajnim i marketinškim aktivnostima koje prate sam proizvod, osiguravajući kvalitetnu informacijsku podlogu za donošenje poslovnih odluka i poduzimanje brzih reakcija.

O mnogobrojnim koristima primjene Superiusovih programa svjedoče primjeri brojnih domaćih i inozemnih poduzeća, koja su implementirala Superiusova programska rješenja za podršku mobilnom poslovanju.

Uz podršku moćnih programskih alata za mobilno poslovanje, poduzeća postaju učinkovitija u planiranju i kontroli vlastitih prodajno – distribucijskih aktivnosti, a kontinuirano praćenje stanja na terenu daje im uvid u nove poslovne mogućnosti.