Zadnje novosti

Mobile Office usklađen je sa zakonskim potrebama koje su stupile na snagu 1.1.2013.

u arhivu ->

Cjelovita informatička podrška podiže razinu kvalitete usluge i profesionalnosti u pristupu svakom pojedinom gostu.

Ugostiteljstvo

Ukoliko se bavite ugostiteljskom djelatnošću, zasigurno se svakodnevno suočavate s izazovima nemilosrdne konkurencije, nepovoljnim zakonskim propisima i nametima te padom standarda i kupovne moći građana. U takvim uvjetima,  teško je raditi, a još teže svojim radom ostvarivati zadovoljavajuće prihode. 

Kako biste privukli i zadržali svoje goste, trebate im ponuditi dodanu vrijednost.

Ljudi ne idu u restoran samo zadovoljiti potrebu za hranom i pićem – žele se lijepo i ugodno provesti, a u kreiranju njihovog pozitivnog iskustva i vrhunskog doživljaja boravka u Vašem objektu, ključnu ulogu imaju Vaši djelatnici. Kroz osobni kontakt, informiranje i usluživanje, Vaši djelatnici s gostima uspostavljaju odnos povjerenja. Pri tome im je potrebna odgovarajuća informatička podrška u obliku Superius Gastro programa.

Superius Gastro program primjenjiv je u svim ugostiteljskim objektima, posebice onima koji raspolažu velikim prostornim kapacitetima te lancima hotela i restorana, koji žele ujednačiti standard usluge u svim svojim objektima.

Implementacija Superius Gastro programa značajno unaprjeđuje ugostiteljsku djelatnost nizom koristi koje ostvaruje:

  • Automatiziranim sustavima evidencije i prenošenja narudžbi značajno ubrzava rad Vaših konobara i poslužitelja, ostavljajući im prostora da ostvare ugodnu komunikaciju s gostima i udovolje svim njihovim zahtjevima
  • Jednostavnost uporabe osigurava brzu i laku prilagodbu Vaših novih djelatnika, bez prethodnog iskustva rada na ovakvim i sličnim programima
  • Iznimna fleksibilnost samog programa omogućuje kreiranje kataloga, dnevnih menija, posebnih promotivnih akcija i različitih cjenika. Na taj način, Vaši poslužitelji su dobro informirani i uvijek mogu svojim gostima ponuditi najbolje u danom trenutku.
  • Povećava se kontrola rada djelatnika, čime se mogu jednostavno pratiti i održavati željeni standardi kvalitete

O kvaliteti Superius Gastro programa te mnogobrojnim benefitima koje ostvaruje u poslovanju ugostiteljskih objekata svjedoči više od 100 korisnika diljem Hrvatske, koji su u 2 godine korištenjem ovog sustava izdali više od milijun računa.

Pozitivna iskustva postojećih korisnika, uz kontinuirana unapređenja funkcionalnih i vizualnih karakteristika ovog programa, jamče njegovo daljnje širenje na domaćem i inozemnom tržištu.