Zadnje novosti

Mobile Office usklađen je sa zakonskim potrebama koje su stupile na snagu 1.1.2013.

u arhivu ->

Cjelovita informatička podrška podiže razinu kvalitete usluge i profesionalnosti u pristupu svakom pojedinom gostu.

Turizam

Današnji turisti sve su zahtjevniji i imaju velika očekivanja od svog godišnjeg odmora.

Na  turističkim djelatnicima leži odgovornost da ispune očekivanja svojih gostiju i kreiraju pozitivno ozračje koje će ih motivirati da se ponovno vrate.

U tu svrhu treba ispuniti minimalne standarde kvalitete usluge:

  • Besprijekorna čistoća i higijena prostora u kojima borave turisti
  • Brza i kvalitetna usluga u restoranima, ljubazno i profesionalno osoblje
  • Bogata vanpansionska ponuda u obliku različitih rekreacijskih aktivnosti, wellness tretmana, kozmetičkih usluga i ostalih sadržaja koji će turistima uljepšati iskustvo boravka u turističkom objektu 

Kako bi mogli brzo i efikasno odgovoriti na ubrzano rastuće zahtjeve svojih gostiju, a ujedno ostvariti dobre poslovne rezultate u kratkom roku, turistički djelatnici trebaju pomoć suvremenih informatičkih rješenja.

Superius je tu nezaobilazno rješenje, koje svojom linijom Hospitality podiže dosadašnje standarde kvalitete usluge, a pronalazi primjenu u svim aspektima turističke djelatnosti.

Superius Gastro program pruža podršku djelatnicima u ugostiteljskim objektima.

Organizirajući sustav u kojem će se svakom gostu pristupiti s poštovanjem, brzo i jednostavno evidentirati njegovu narudžbu, informirati ga o posebnim pogodnostima i u rekordno kratkom roku ga poslužiti, ugostitelji podižu kvalitetu usluge. Individualan pristup svakom gostu, uvažavanje njegovih specifičnih potreba, a sve uz visoku razinu profesionalnosti, stvorit će Vašim gostima ugodan doživljaj boravka u Vašem objektu.

Superius Service program značajno unaprjeđuje djelatnost servisnih agencija koje pružaju usluge održavanja i čišćenja.

Takav tip usluga svoj je procvat doživio upravo u turističkoj djelatnosti,a koriste ih brojni hotelski lanci, apartmanska naselja i ostali smještajni i ugostiteljski objekti većih kapaciteta.

Superius Service pouzdan je i praktičan alat, koji osigurava:

  • brzo i profesionalno odrađen posao na terenu
  • jednostavnu evidenciju radnih naloga te praćenje dinamike njihova provođenja
  • potpunu kontrolu aktivnosti na terenu i optimalnu alokaciju resursa, uz mogućnost brze prilagodbe
  • mogućnost kreiranja raznih izvještaja za kontrolu radnih učinaka, praćenje poštivanja normativa i analizu financijskih pokazatelja

Superius Wellness & Recreation program pronalazi primjenu u rekreacijskim i wellness centrima, športskim klubovima, poduzećima za iznajmljivanje sportskih terena i rekvizita te turističkim objektima.

Koristi ovog programa ogledaju se u organizaciji jednostavnog i praktičnog sustava za rad s klijentima, posebice u segmentima rezervacije i naplate te maksimalnoj iskorištenosti raspoloživih kapaciteta. Bez nepotrebnih gužvi, nesporazuma oko rezerviranih termina ili čekanja na oslobađanje terena i rekvizita, steći ćete povjerenje svojih klijenata i ostvariti dugoročno dobre poslovne rezultate.