Zadnje novosti

Mobile Office usklađen je sa zakonskim potrebama koje su stupile na snagu 1.1.2013.

u arhivu ->

Individualan pristup specifičnim potrebama klijenata, dovodi do razvoja odgovarajućih rješenja za različite poslovne izazove.

Ostalo

Superiusovo dugogodišnje iskustvo u kreiranju programa za podršku mobilnom poslovanju, postojeća gotova infrastruktura te stručno znanje Superiusovih programera, proširuju mogućnosti primjene programskih rješenja na nova područja gotovo bez ograničenja.

Ukoliko imate specifičan izazov vezan uz aktivnosti Vašeg mobilnog poslovanja, Superius Vam može u kratkom roku izraditi potpuno prilagođeno rješenje, kvalitetno i pouzdano, koje neće zahtijevati značajna financijska ulaganja s Vaše strane.

Superius može u vrlo kratkom vremenskom roku izraditi potpuno prilagođeno rješenje, koje će biti kvalitetno i pouzdano, a neće zahtijevati značajnija financijska ulaganja s Vaše strane. Razlog tome je činjenica da Superius takva rješenja ne radi “od nule“, već kao polaznu osnovu koristi postojeće komponente i arhitekturu, a pojedine  komponente prilagođava Vašim specifičnim potrebama i zahtjevima. Na taj način, postiže se znatno brži i jeftiniji razvoj programa, a finalno rješenje je kvalitetnije i pouzdanije.

Tijekom cijelog procesa razvoja, Superiusovi stručnjaci djeluju kao partneri od povjerenja, nastojeći kreirati rješenje koje će adekvatno podržati Vaše mobilne aktivnosti.

U tu svrhu provodi se detaljna analiza potreba i utvrđuju očekivanja. Superiusovi stručnjaci definiraju vremenski okvir za izradu te resurse koje je potrebno uložiti, nakon čega pristupaju procesu dizajna i programiranja.  U testnoj fazi, provjerava se način funkcioniranja programa u realnim okolnostima i, ukoliko je njegovo djelovanje besprijekorno, slijedi implementacija rješenja u Vaš postojeći operativni sustav. Superius educira Vaše djelatnike, kako bi što lakše i brže svladali novi program, a osigurava i pojačanu korisničku podršku za vrijeme uhodavanja sustava. Superiusovi stručnjaci bit će Vam na raspolaganju za sve eventualne nejasnoće ili probleme pri korištenju sustava, a brzim intervencijama osigurat će besprijekorno funkcioniranje programa u svakodnevnoj uporabi.