Zadnje novosti

Mobile Office usklađen je sa zakonskim potrebama koje su stupile na snagu 1.1.2013.

u arhivu ->

Cjelovita informatička podrška podiže razinu kvalitete usluge i profesionalnosti u pristupu svakom pojedinom gostu.

Superius Gastro

Ukoliko se bavite ugostiteljskom djelatnošću, znate da je zadovoljstvo Vaših gostiju na prvom mjestu.

Gosti žele cjelokupan vrhunski doživljaj boravka u Vašem objektu i kontinuirano visoku kvalitetu usluge, u čemu ključnu ulogu igraju upravo Vaši djelatnici, poslužitelji i konobari.

Ostvarujući s gostima osobni kontakt, trebaju biti brzi, spretni i ljubazni te uvažiti svakog pojedinog gosta s njegovim specifičnim potrebama i zahtjevima.

Ponekad je uistinu teško održati kontinuirano visoku kvalitetu usluge, posebice ako:

  • ste vlasnik ugostiteljskog objekta velikih kapaciteta, s velikim brojem zaposlenih,
  • za vrijeme turističke sezone privremeno zapošljavate sezonske radnike, kojima je potrebno određeno vrijeme za privikavanje i stjecanje potrebnog iskustva,
  • se Vaše poduzeće sastoji od više objekata (npr. lanac hotela, restorana ili kafića), u kojima želite uvesti standardiziranu uslugu i kvalitetu u pristupu svakom pojedinom gostu.

U Superiusu smo prepoznali navedene izazove ugostitelja i kreirali Superius Gastro – moćan alat koji će Vam pružiti podršku u poslovanju, održavajući visoke kriterije u pružanju Vaših usluga.

Kako funkcionira Superius Gastro?

Superius Gastro je programsko rješenje koje, opremljeni malim ručnim računalima, koriste Vaši poslužitelji i konobari tijekom rada s gostima, u sali ili na terasi. Sve narudžbe se unose direktno u program, pri čemu se vrši izbor iz kataloga koji je kreiran u skladu s ponudom konkretnog ugostiteljskog objekta. Izbjegava se zapisivanje narudžbi u notes, prepisivanje iz notesa u kasu, a, budući da se odabrane narudžbe ispisuju automatski na šanku i u kuhinji, značajno se ubrzava cijeli proces i smanjuje mogućnost pogreške, te tako povećava kapacitet ugostiteljskog objekta.

Zašto Superius Gastro?

Poboljšana efikasnost i kvaliteta usluge

Superius Gastro značajno ubrzava rad s gostima. Zahvaljujući brzom načinu evidentiranja i automatskog prenošenja narudžbi, smanjuje se nepotrebno "hodanje" konobara od stolova do šanka i kuhinje, kao i čekanje za vrijeme velikih gužvi. Sve narudžbe se evidentiraju na licu mjesta, što smanjuje vjerojatnost pogreške, a tu su i dodatne mogućnosti poput jednoznačnog načina bilježenja dodatnih zahtjeva (npr. bolje pečeno, bez šećera, s hladnim mlijekom...). Uz Superius Gastro Vaši gosti su iznimno brzo i kvalitetno posluženi.

Izražena funkcionalnost i fleksibilnost u prilagođavanju Vašim potrebama

Superius Gastro je izuzetno prilagodljiv Vašim konkretnim potrebama i načinu rada.  Unos narudžbi može se obaviti izborom iz kataloga koji je prethodno sastavljen prema Vašim potrebama, bianco preko šifri ili putem grupa najčešće biranih artikala. Kako biste Vaše goste pravodobno informirali o dnevnoj ponudi, možete unaprijed definirati dnevne menije ili tople obroke. Moguća je istovremena uporaba više različitih cjenika u istom objektu (redovni, happy – hour, večernji...), na što program automatski upozorava konobara, a gostima omogućuje korištenje različitih pogodnosti u obliku posebnih promotivnih akcija i popusta. Kreiranje takozvanih "loyalty" programa omogućuje Vam segmentaciju kupaca na temelju kartične evidencije, kako biste mogli identificirali najvjernije goste i uvijek im ponuditi dodanu vrijednost. Superius Gastro podržava različite mogućnosti plaćanja, čime značajno izlazite ususret Vašim gostima i osiguravate njihovo povjerenje.

Jednostavnost uporabe

Superius Gastro karakterizira intuitivno grafičko sučelje, u koje se podaci unose brzo i jednostavno. Nije potrebno prethodno iskustvo rada na računalu, a program se brzo svladava i optimalno koristi, što posebice dolazi do izražaja prilikom obuke novih zaposlenika i sezonskih radnika.  

Standardizirana usluga i poboljšana kontrola 

Ukoliko ste vlasnik ugostiteljskog objekta velikih kapaciteta ili cijelog niza objekata, Superius Gastro Vam omogućuje bolji nadzor nad aktivnostima na terenu. Korištenjem Gastro programa, možete definirati i operativno provoditi željene standarde kvalitete usluge u svim Vašim objektima.

Vrhunske tehničke karakteristike i daljinsko održavanje uređaja

Superius Gastro podržava različite uređaje: mobilna računala, touch-screen kase, PC kase, Tablet PC, pojasne pisače za pokretno osoblje, čitače kartica... Lagan je za održavanje, budući da je zamjena neispravnog uređaja brza i jednostavna, a program se, po kreiranju novih i poboljšanih verzija, automatski ažurira informirajući o tome korisnika.

Otvorenost

Superius Gastro sučelje omogućuje brzo i jednostavno povezivanje s postojećim blagajnama, hotelskim, recepcijskim i gastro programima.