Zadnje novosti

Mobile Office usklađen je sa zakonskim potrebama koje su stupile na snagu 1.1.2013.

u arhivu ->

Jednostavna i efikasna kontrola smještajnih kapaciteta podiže standarde kvalitete modernih kamping destinacija.

Superius Camper

Kamping  je danas jedan od značajnih oblika smještaja gostiju i poprima sve veće značenje u cjelokupnoj turističkoj ponudi. Bolje opremljeni kampovi su u pravilu znatno traženiji od prosječne ponude, što pokazuje da očekivanja gostiju rastu i potrebno ih je zadovoljiti povećanim standardom i kvalitetom usluge u kamping destinacija

Specifičan problem u kamping destinacijama jest pojava sve većeg broja ilegalnih gostiju, koji ne prijavljuju svoj boravak i izbjegavaju obvezu plaćanja.

Osim što predstavljaju izravan financijski gubitak za kamp, ilegalni kamperi mogu pokvariti doživljaj ostalim gostima koji su uredno platili svoj boravak (prevelika gužva, dugo čekanje na red pri korištenju usluga i pogodnosti kampa, narušena sigurnost...).

Izuzetno je važno u kampovima postaviti efikasan sustav kontrole, kojim će se minimizirati broj neprijavljenih gostiju, a isto tako i njihov negativan utjecaj na poslovni rezultat.

  • Primjenjujete li neki sustav za kontrolu usklađenosti prijavljenih i zatečenih gostiju u kampu? 
  • Smatrate li da je moguće poboljšati brzinu i efikasnost Vašeg dosadašnjeg sustava i načina rada?
  • Želite li olakšati i pojednostavniti posao Vašim kontrolorima na terenu, kako bi isporučivali optimalne rezultate?
  • Želite li imati detaljnu evidenciju svih smještajnih kapaciteta u kampu te ažurne podatke o njihovoj raspoloživosti i opremljenosti?

Stručnjaci tvrtke Superius za Vas su kreirali program Superius Camper!

Superius Camper je program namijenjen modernim kamping destinacijama, koje žele uspostaviti jednostavan i efikasan sustav evidencije i kontrole vlastitih smještajnih kapaciteta.

Budući da Superius Camper omogućava evidenciju svih gostiju, smještajnih jedinica i prijavljenih usluga u Vašem kampu, u kratkom roku možete izvršiti brzu kontrolu stanja na terenu i sanirati sve nepravilnost

Zašto odabrati Superius Camper?

Jer želite povećanu brzinu i efikasnost rada Vaših kontrolora na terenu!

Opremljeni ručnim računalom, na kojem je instaliran Superius Camper, Vaši djelatnici obilaze kamp i provjeravaju stanje na terenu. Budući da je u programu pohranjena detaljna evidencija svih prijavljenih gostiju i smještajnih parcela, Vaš kontrolor može pristupiti potrebnim podacima u svega nekoliko sekundi, vidjeti odgovara li broj zatečenih gostiju broju prijavljenih na pojedinoj parceli te jesu li gosti ispravno prijavljeni. Naravno, u slučaju nepravilnosti, Vaš kontrolor može odmah reagirati. Nema potrebe za korištenjem olovke i papira te naknadnim prepisivanjem, već se svi podaci evidentiraju automatski, u programu. Na taj način, smanjena je suvišna administracija, a povećana točnost prikupljenih podataka te brzina i efikasnost rada na terenu.  

Jer želite trenutan uvid u stanje na terenu, uključujući ažurne informacije o raspoloživosti i opremljenosti smještajnih parcela!

Budući da Superius Camper snima stanje na terenu i potom usklađuje podatke s recepcijom, uvijek su Vam na raspolaganju ažurni podaci o svim smještajnim kapacitetima. Superius Camper nudi prikaz statusa smještajnih jedinica (zauzeto, rezervirano, slobodno), a isto tako sadrži detaljne informacije o opremljenosti pojedine parcele (veličina parcele, priključak za struju, vodu, blizina sanitarnog čvora).

Uz Superius Camper, u svakom trenutku Vašim gostima možete ponuditi pravovremenu, detaljnu i točnu informaciju o smještaju i popratnim uslugama Vaše kamp destinacije te rezervirati parcelu po njihovoj želji.

Sve izmjene postojećeg stanja odmah upisujete u program, kako biste ažurirali evidenciju i bili adekvatno pripremljeni za prijem sljedećeg gosta. Na taj način, svojim gostima pružate osjećaj dodane vrijednosti i visoke kvalitete usluge te podižete standarde poslovanja u kamping turizmu.

Jer želite fleksibilan sustav evidencije, koji će se prilagođavati Vašim potrebama!

Superius Camper podržava rad i evidenciju gostiju u parceliranim i neparceliranim kampovima, pri čemu se prilagodba vrši jednostavnim podešavanjem parametara programa prema Podaci koje je potrebno pratiti mogu se brzo i jednostavno prilagoditi vašim potrebama. Vašim potrebama. Isto tako, Vaši djelatnici mogu usklađivanje terenskih podataka s podacima središnjeg ureda (recepcija) raditi direktno s terena, ili tek po povratku u ured, sve ovisno o njihovim preferencijama i trenutnim mogućnostima. 

Jer želite brz povrat investicije!

Superius Camper djeluje kao pouzdan partner Vašim kontrolorima u uspješnom definiranju stvarnog stanja na terenu, ubrzava njihov rad  i povećava efikasnost u otkrivanju bespravnog korištenja usluga Vašeg kampa. Na taj način, poboljšava se efikasnost u sustavu naplate potraživanja, rastu prihodi, a financijski gubici, nastali uslijed neprijavljenog boravka, svedeni su na minimum. Brojne uštede koje ćete ostvariti korištenjem ovog programa, jamče povrat uloženih sredstava u kratkom roku.