Zadnje novosti

Mobile Office usklađen je sa zakonskim potrebama koje su stupile na snagu 1.1.2013.

u arhivu ->

inkovitim sustavom evidencije rezervacija i naplate usluga postižete optimalnu iskorištenost raspoloživih kapaciteta.

Superius Wellness & Recreation

Ljudi sve više prepoznaju važnost ulaganja u svoje zdravlje i nastoje pronaći kvalitetno vrijeme za sebe  te ga iskoristiti za rješavanje nakupljenog stresa te vraćanje fizičke kondicije i mentalne snage. Potražnja za dodatnom rekreacijom i opuštajućim wellness tretmanima ubrzano raste, što dovodi do pojave brojnih športsko – rekreacijskih i wellnes centara te turističkih objekata koji svojim gostima nude dodatne vanpansionske usluge. 

Klijenti biraju ovisno o cijeni i kvaliteti ponuđene usluge, stoga je važno u radu s njima zadovoljavati kriterije brzine, točnosti, pouzdanosti i sigurnosti.

Superius Wellnes & Recreation posebno je dizajnirano programsko rješenje koje djeluje kao Vaš osobni asistent u optimizaciji korištenja raspoloživih kapaciteta.

Oblikovan u formi "vremenske mreže", pruža Vam detaljan grafički prikaz slobodnih i rezerviranih termina, sportskih terena i rekvizita sa svim potrebnim specifikacijama, što bitno ubrzava i olakšava rad s klijentima. 

Superius Wellnes & Recreation će zasigurno pronaći svoju primjenu u: 

  • Rekreacijskim centrima koji nude različite programe aktivnosti 
  • Wellness centrima sa širokom ponudom kozmetičkih i  anti-stres tretmana 
  • Športskim klubovima, koji omogućuju rekreativno bavljenje određenim individualnim ili momčadskim športom 
  • Turističkim objektima koji u svojoj ponudi sadrže dodatne vanpansionske usluge (mogućnost korištenja teniskih i golf terena, bazena, saune, masaže, teretane...)
  • Poduzećima za iznajmljivanje sportskih rekvizita i terena (bicikli, skuteri, pedaline, tereni i oprema za košarku, odbojku, badminton i sl.)

Implementacijom Superius Wellness & Recreation programa ostvarujete značajne prednosti u internoj organizaciji poslovanja i kvaliteti usluge koju prezentirate svojim klijentima.

Poboljšanje kontrole rada Vaših djelatnika

Sve aktivnosti u radu s klijentima, od pregleda slobodnih kapaciteta i termina, preko rezervacija do korištenja usluge, izdavanja računa i naplate potraživanja, omogućene su u Superius Wellness & Recreation programu. Aplikacija nudi mogućnost rada više djelatnika,  od kojih svatko ima uvid u sve zakazane termine i rezervacije, dok svaki djelatnik ima uvid samo u vlastite izdane račune i obračun prometa. Detaljna specifikacija svih provedenih rezervacija omogućuje uvid u svaki segment rada s klijentom, svodeći mogućnost pogreške na minimum.

Porast kvalitete usluge u radu s klijentima

Vaši djelatnici imaju na raspolaganju jednostavan i učinkovit sustav evidencije rezervacija i naplate usluga. Program grafički, u vidu vremenske mreže, prikazuje zaprimljene rezervacije i slobodne termine sa svim razinama detalja, tako da je pronalazak odgovarajućeg termina za Vašeg klijenta jednostavan zadatak. Detaljna specifikacija rezervacija omogućava definiranje točne lokacije terena za koji se vrši rezervacija (primjerice, centralni teren) i pojedinog rekvizita prema njegovom broju (primjerice, vez broj 7), što značajno smanjuje opasnost pogreške. Mogućnost ispisa potvrde o rezervaciji te različitih modela plaćanja, dodatne su pogodnosti koje, uz brzinu, efikasnost i profesionalnost djelatnika, pretvaraju klijentima boravak u Vašem objektu u iznimno ugodno iskustvo.

Optimalna iskorištenost raspoloživih kapaciteta

Bez adekvatne informatičke podrške, praćenje sustava rezervacija i pregled raspoloživih kapaciteta bili bi znatno otežani, posebice u radu s velikim brojem klijenata. U nastaloj gužvi i zbrci, Vaši djelatnici bi se teško mogli snaći koristeći se samo papirom i olovkom. Superius Wellness & Recreation olakšava cijeli proces, pri čemu Vaš djelatnik brzo i jednostavno pristupa svim potrebnim informacijama o raspoloživim kapacitetima i provedenim rezervacijama. Ukoliko primijetite da su u određenim terminima (kasni popodnevni, večernji, vikend) kapaciteti pretrpani, dok u ostalima (radni dani, jutro, rano poslijepodne) zjape prazni, navedeni disbalans možete regulirati posebnom cjenovnom politikom, promotivnim akcijama ili osiguravanjem dodane vrijednosti klijentu. 

Jednostavnost korištenja 

Superius Wellness & Recreation program izuzetno je jednostavan za svakodnevnu uporabu i ne zahtijeva prethodnu edukaciju Vaših djelatnika, zahvaljujući preglednom grafičkom sučelju u obliku "vremenske mreže" te jednostavnom sustavu kategorizacije usluga, u skladu s Vašim potrebama.