Zadnje novosti

Mobile Office usklađen je sa zakonskim potrebama koje su stupile na snagu 1.1.2013.

u arhivu ->

Dodatna prodaja postojećim kupcima najljeftiniji je način prodaje. Čak je 6 puta lakše prodati postojećem, nego pridobiti novog kupca.

Superius Sales

Izazovi s kojima se poduzeća danas suočavaju veći su no ikad prije. Prevelika ponuda u odnosu na potražnju, nemilosrdna konkurencija te zasićenje tržišta sve kvalitetnijim i inovativnijim proizvodima, vrše negativan pritisak na poslovanje poduzeća raznih veličina i djelatnosti.

U takvim uvjetima, efikasnost prodajne sile na terenu posebice dolazi do izražaja, budući da prodaja djeluje kao "krvotok" svakog poslovanja, osiguravajući stalan dotok novca, i stoga treba biti pouzdana, brza i maksimalno učinkovita.

Koliko je vaša prodajna sila uistinu snažna?

  • Jeste li zadovoljni ostvarenim prodajnim rezultatima u Vašem poduzeću?
  • Koliku zapravo kontrolu imate nad svojim prodajnim osobljem? Jeste li upoznati s njihovom svakodnevnom djelatnošću? Možete li biti efikasniji u planiranju njihovih aktivnosti?
  • Koliko vremena Vaši prodavači provode na terenu, razgovarajući s kupcima, a koliko vremena sjede u uredu, rješavajući nagomilanu papirologiju i baveći se zaostalom administracijom?
  • Je li komunikacija između središnjeg ureda i prodavača na terenu brza i kvalitetna?
  • Koliko vremena je potrebno da se zatvori jedan prodajni ciklus (od narudžbe, preko isporuke, do naplate potraživanja)? Ima li tu prostora za poboljšanje?

Prepoznajući prodajnu funkciju kao ključnu u ostvarenju poslovnih rezultata, Superiusovi inženjeri su kreirali Superius Sales – rješenje namijenjeno osnaživanju Vaše prodajne sile na terenu! 

Implementacijom ovog sustava, Vaši prodavači imaju na raspolaganju moćan alat koji im osigurava svu potrebnu infrastrukturu za brže i jednostavnije obavljanje svakodnevnih prodajnih aktivnosti. Uz Superius Sales, postižete maksimalnu efikasnost prodajnih aktivnosti na terenu, ostvarujete veće prihode te dugoročan poslovni uspjeh. 

Superius Sales program je pravi izbor za Vaše poduzeće ako težite sljedećem:

Jednostavnost

Superius Sales je jednostavan i stabilan alat, koji se lako implementira u Vaš postojeći informacijski sustav. Izuzetno je intuitivan i kreiran u skladu sa specifičnim potrebama prodajnog osoblja. Korisnik se u njemu lako snalazi i trenutno dolazi do svih potrebnih informacija, a jednostavno je unijeti sve  moguće izmjene i dopune postojećih podataka.

Brzina i efikasnost

Vaši prodavači imaju trenutni pristup potrebnim podacima za obavljanje prodajnih aktivnosti na terenu (popis kupaca, artikli, stanje zaliha, prethodni računi, kreditni limiti pojedinog kupca, dugovanja, popusti, akcije proizvoda...). Također, terenski dokumenti poput narudžbi, otpremnica, računa i slično mogu se ispisati na licu mjesta, što značajno štedi Vaše vrijeme i novac. Nema potrebe za naknadnim radom u uredu, a isporuka robe i naplata potraživanja se maksimalno ubrzavaju. Skraćujući cjelokupni prodajni proces, od narudžbe do naplate, značajno ubrzavate priljev novca te štedite svoje vrijeme i vrijeme Vaših kupaca. 

Prilagodljivost

Superius Sales omogućuje izradu elektroničkih proizvodnih kataloga koji sadržavaju potrebne informacije o proizvodnom asortimanu Vašeg poduzeća. Možete organizirati artikle u kategorije sukladno Vašim potrebama ili izdvojiti proizvode na akciji, što rad čini efikasnim i kod vrlo velikog broja artikala. Mogu se koristiti višestruki cjenici i složeni sustavi rabatne politike. Na taj način, njegujete individualiziran pristup svakom klijentu, a unos i promjena navedenih podataka obavljaju se brzo i jednostavno.

Poboljšana kontrola i učinkovito planiranje prodajnih aktivnosti

Uz Superius Sales ostvaruje se čvršća povezanost između središnjeg ureda i prodavača na terenu. Sve aktivnosti prodavača  odmah se evidentiraju i vidljive su u središnjem sustavu, a zahvaljujući ugrađenoj povezanosti sa Superius Analytics sustavom za potporu poslovnom odlučivanju menadžmentu se omogućuje uvid u prodajne rezultate i daje podlogu za poboljšanje budućih prodajnih aktivnosti. 

Ostvarivanje kvalitetnog odnosa s klijentima

Uz podršku Superius Sales alata, Vaši prodavači mogu brzo riješiti probleme na terenu, ponuditi potrebne informacije te zaključiti dokumentaciju u kratkom roku. To na klijente ostavlja dojam visoke razine profesionalnosti i poslovnog umijeća, jer se posao odrađuje  brzo, jednostavno i bez pogrešaka.  Ovaj program omogućuje Vašim prodavačima da, umjesto obavljanja zamorne i nepotrebne uredske administracije, vrijeme provode na terenu, u osobnoj komunikaciji s klijentima, ostvarujući opipljivu korist za Vaše poslovanje. 

Isplativost

Implementirajući Superius Sales program ostvarujete brojne uštede u vidu povećanja efikasnosti Vaših prodajnih aktivnosti, skraćenja cjelokupnog prodajnog procesa te ubrzanja procesa naplate. Navedene uštede koje omogućava ovaj moćni alat za podršku prodajnim aktivnostima, u kratkom roku nadoknađuju izdatak za njegovu nabavu. Investicija u Superius Sales višestruko je isplativa!