Zadnje novosti

Mobile Office usklađen je sa zakonskim potrebama koje su stupile na snagu 1.1.2013.

u arhivu ->

U svrhu potpune kontrole troškova i povećanja efikasnosti djelatnika, nužno je informatizirati terensku prodaju i marketing.

Superius Mobile Office

Superius Mobile Office je jednostavno i praktično rješenje za informatizaciju prodajnih, marketinških i drugih aktivnosti koje se odvijaju izvan ureda. Mobile Office doprinosi ostvarenju značajnih ušteda u poslovanju, kroz automatizaciju i inteligentno upravljanje svim terenskim aktivnostima. Vaši djelatnici su oslobođeni suvišne administracije te se povećava kvaliteta, brzina i učinkovitost njihova rada. Linija Mobile Office sadrži tri programska rješenja, koja mogu funkcionirati samostalno ili kao jedinstvena, kompaktna cjelina.

 

Alat za informatizaciju terenske prodaje, menadžerima osigurava nadzor nad situacijom na terenu, a djelatnicima maksimiziranje prodajnih rezultata, uz brz i efikasan rad.

Brzo snimanje stanja na prodajnom mjestu, prema odabranim kriterijima (zastupljenost proizvoda, zalihe, pozicioniranost, cijene...), za Vaš i konkurentski proizvodni asortiman.

Alat koji Vama i djelatnicima na terenu olakšava organizaciju terenskog rada, osigurava brzu i preciznu evidenciju i kontrolu pripadajućih putnih troškova te nudi mogućnost GPS navigacije.