Zadnje novosti

Mobile Office usklađen je sa zakonskim potrebama koje su stupile na snagu 1.1.2013.

u arhivu ->

Cjelovita informatička podrška podiže razinu kvalitete usluge i profesionalnosti u pristupu svakom pojedinom gostu.

Superius Hospitality

Poslovni uspjeh u uslužnim djelatnostima temelji se na visokim standardima kvalitete usluge. Ključnu ulogu u dostizanju željenih standarda imaju Vaši djelatnici na terenu, koji su u izravnoj komunikaciji s gostima. Kako bi u svom radu bili brzi, spretni i profesionalni te kako bi mogli udovoljiti svim potrebama Vaših gostiju, potrebna im je odgovarajuća informatička podrška. Superiusovi inženjeri su kreirali liniju Hospitality, koja objedinjuje četiri programska rješenja, specijalizirana za efikasnu organizaciju i potporu poslovanju u sektoru uslužnih djelatnosti.

Moćan alat u segmentu hrane i pića za mobilno prikupljanje narudžbi te isporuku. Rabe ga ugostiteljski objekti u svrhu poboljšanja kvalitete usluge te primjene ujednačenih standarda.

Program za podršku poduzećima koja se bave servisnim uslugama, poput usluga čišćenja i održavanja, s ciljem optimalne alokacije resursa i efikasne organizacije aktivnosti na terenu.

Namijenjen je modernim kamping destinacijama. Omogućuje evidenciju svih gostiju, smještajnih jedinica i usluga. Kao efikasan sustav kontrole, minimizira utjecaj ilegalnih gostiju.

Program koji primjenjuju športsko - rekreativni i wellness objekti. Omogućuje efikasan rad s klijentima i optimalnu iskorištenost kapaciteta.