Zadnje novosti

Mobile Office usklađen je sa zakonskim potrebama koje su stupile na snagu 1.1.2013.

u arhivu ->

Cjelovit pristup organizaciji terenskog poslovanja nužan je za postizanje optimalne učinkovitosti Vaših djelatnika.

Rješenja

Superiusova inovativna rješenja za podršku poslovanju u pokretu pružaju potpunu kontrolu nad aktivnostima koje se odvijaju izvan ureda te osiguravaju značajne uštede i brz povrat investicije. Namijenjena su poduzećima različitih veličina i područja djelatnosti. Zahvaljujući iskusnim programskim inženjerima, koji dubinski poznaju poslovno područje i kontinuirano prate razvoj suvremenih tehnologija, u Superiusova rješenja ugrađena je najbolja poslovna praksa. Ovisno o područjima primjene, rješenja su grupirana u cjeline.

Programska rješenja za unaprjeđenje terenske prodaje i marketinga, osiguravaju visoku kvalitetu, brzinu i efikasnost Vaših djelatnika na terenu.

Specijalizirani programi za podršku poduzećima u sektoru uslužnih djelatnosti, omogućuju standardizaciju kvalitete usluge te optimalnu alokaciju resursa.

Izvještajni sustav za podršku poslovnom odlučivanju, pruža Vam jednostavan i sveobuhvatan pregled ključnih informacija s tržišta.

Na Vaš zahtjev, u mogućnosti smo razviti programska rješenja koja će biti potpuno prilagođena specifičnim izazovima Vašeg mobilnog poslovanja.

Uz implementaciju Superiusovih gotovih programskih rješenja, pružamo Vam i usluge konzaltinga, vođenja projekata, edukacije djelatnika te korisničku podršku.