Zadnje novosti

Mobile Office usklađen je sa zakonskim potrebama koje su stupile na snagu 1.1.2013.

u arhivu ->

Svako unaprjeđenje terenskih procesa, neovisno o području djelatnosti, rezultira brzim povećanjem prodaje i profita.

Područja primjene

Superiusova rješenja nastala su kao odgovor na zahtjeve tržišta, koje je tražilo nove alate za informatizaciju poslovanja, ubrzanje poslovnih procesa, smanjenje troškova te povećanu kontrolu nad terenskim aktivnostima. Temeljna snaga tih rješenja ogleda se u širokim mogućnostima  primjene.

Superiusova rješenja unapređuju procese proizvodnje i plasmana kvalitetnih proizvoda na tržištu krajnje potrošnje, a u segmentu turizma i ugostiteljstva omogućuju standardizaciju kvalitete usluge.

Bilo da poslove prodaje i distribucije sami obavljate ili ih outsourcate zadržavajući funkciju nadzora, Superiusova rješenja maksimiziraju prodajne rezultate Vaših djelatnika.

Od sirovine do finalnog proizvoda, spremnog za izlazak na tržište, Superiusova rješenja prate proizvodni proces, osiguravajući poštivanje zadanih standarda kvalitete.

Automatiziranim sustavima evidencije i prenošenja narudžbi, Superiusova rješenja značajno ubrzavaju rad Vaših konobara i poslužitelja i kreiraju dodanu vrijednost za Vaše goste.

U svim segmentima turističke ponude (prehrana, smještaj), Superius osigurava nužnu infrastrukturu za kvalitetnu uslugu i zadovoljenje individualnih potreba gostiju.

Ukoliko imate specifične zahtjeve, u mogućnosti smo razviti programska rješenja koja će biti potpuno prilagođena izazovima Vašeg mobilnog poslovanja.